SZEGED, SZÉL UTCA 79.
TEL.: +36 30 655 9090
E-MAIL: info@safarihotel.hu

SZEGED, SZÉL UTCA 79.
TEL.: +36 30 655 9090
E-MAIL: info@safarihotel.hu

Bemutatkozás

palmtree-green

pihenjen zöldövezetben!

Csendes zöldövezetben, a városi forgatag zajától messze, mégis a belvároshoz közel található Szeged legújabb szállodája, a Safari Hotel.

A modern építészeti elemeket letisztult eleganciával ötvöző, eklektikus stílusú szálloda a Szegedi Vadaspark főbejáratától mindössze 150 méterre, üde színfoltként helyezkedik el a város szállásadói között. A háromszintes hotel pazar, ugyanakkor korántsem hivalkodó megjelenésével tökéletesen illeszkedik a természethez: a szomszédban elterülő, szellős réthez, a vadaspark ligetes fáihoz és megannyi csodás állatához.

Romantika a lombok között

Különleges hangulatot nyújt a szálloda teraszán és függőfolyosóin időzve illatos kávét szürcsölni, gyönyörködni a hotel pálmafákkal és olajfákkal ékesített előkertjében, miközben időnként a Vadaspark lakóinak hangjai töri meg a fák suhogásának dallamait.

Határtalan kikapcsolódás

A Safari Hotel korszerű szolgáltatásai és kényelmes szobái nemcsak azon családok, párok, többfős baráti társaságok számára nyújtanak feltöltődést és nyugalmat, akik a Napfény Városának felfedezésére érkeznek Szegedre, hanem azok számára is, aki a szerb- és a román határ, az M5 és M43 autópályák közelsége miatt átutazóban vannak, vagy üzleti útra érkeztek.